Tigroaicele de la j3 se califica, pentru prima oara, la Turneul Final. Handbal feminin

Echipa de handbal feminin – junioare 3 a câștigat Grupa D a Turneului Semifinal 2 și a obținut, în premieră, calificarea în faza finală!

Tinerele Tigroaice au evoluat fără emoții la turneul desfășurat la Moreni și au ieșit învingătoare din toate cele trei meciuri disputate. Dacă la turneul semifinal 1 au fost puțin timorate și au obținut calificarea după mult suspans, jucătoarele de la CSMB s-au mobilizat exemplar și au reușit să asigure prima participare la turneul final pentru echipa de junioare 3.

„A fost un turneu foarte așteptat de către toate jucătoarele. Am înregistrat trei victorii pe fondul unui joc de apărare bazat pe ambiție, spirit de sacrificiu și de echipă. Suntem mândre de aceste fete pentru că au înțeles că handbalul este un sport de echipă. Nu avem individualități, dar avem un grup care, cu siguranță, se va autodepăși la turneul final și vom realiza împreună lucruri frumoase atât pentru club, cât și pentru ele!”, a declarat Daniela Strat, antrenor principal.

Rezultate înregistrate la Turneul Semifinal 2

22-19 vs Gr. Sc. Energetic Rm. Valcea

22-19 vs CSS 2 Baia Mare

28-24 vs LPS Iași

Clasament

1.CSM București
2. LPS Iași
3. Gr. Sc. Energetic Rm. Valcea
4. CSS 2 Baia Mare

Lotul CSMB: Stefan Andreea, Scăunașu Anne, Radu Irina, Demeter Eva, Lixandru Mariana, Gheorghe Roberta, Nedea Maria, Toma Roxana, Ene Elena, Printipu Fernanda, Iancu Dani, Pitigoi Alexandra, Chiru Patricia,Dumitru Simona, Bacanu Rebeca,Leu Larisa, Mocanu Ioana, Stanciu Mara. Antrenori: Strat Daniela și Alupoaie Mihaela. Director tehnic: Remus Drăgănescu

La turneul final, Tigroaicele se vor înfrunta în grupă cu ACS Pegasus Târgu Mureș, CS Phoenix Baia Mare și CS Chimia Râmnicu Vâlcea. Celelalte patru echipe calificate sunt: ACS Corona 2010 Brașov, CSH Art Galați, CSS Slobozia și LPS Iași. Competiția va avea loc în perioada 31 mai – 4 iunie, pe teren neutru, într-o localitate ce va fi stabilită ulterior de către Federația Română de Handbal.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share