Handbal.Tigrisorii de la j4 raman campioni

Proiectul Centrului de Copii și Juniori al CSM București demonstrează, încă o dată, că este unul sănătos și performant. Tigrișorii de la j4 reușesc un nou sezon de excepție, încununat de obținerea titlului de CAMPIONI NAȚIONALI, pentru al doilea an consecutiv.

Echipa antrenată de Florica Vasile și Robert Roată este cea mai bună din România la categoria de vârstă 2004-2005. Micuții handbaliști de la CSM București au încheiat acest an competițional fără să cunoască gustul înfrângerii. Au defilat atât în fazele preliminare, cât și la turneul final de la Bacău, acolo unde au obținut șapte victorii din tot atâtea meciuri disputate. Cel mai important meci, finala cu HC Torok Râmnicu Vâlcea, a fost gestionat ca o echipă cu mare experiență, care a închis poarta și a dat drumul atacurilor rapide. Dacă în grupele principale, handbaliștii de la CSMB au învins cu emoții formația vâlceană, 22-20, acest lucru nu s-a repetat și în ultimul act. S-a încheiat 25-20 în favoarea CSM București, iar la finalul competiției, Tigrișorii și părinții acestora, care i-au susținut pe întreaga durată a competiției, au cântat împreună „We are the champions.” Mai mult de-atât, evoluțiile sportivilor noștri nu au fost trecute cu vederea de organizatori, astfel încât Alexandru Botezatu a câștigat premiul de „Cel mai bun portar”, Bogdan Voica a fost desemnat „Cel mai bun inter stânga”, iar Mario Moraru a devenit MVP-ul turneului.

Rezultate înregistrate la turneul final de la Bacău

CSM București – AS Danubius Corabia 28-17
CSM București – LPS Iași 34-9
CSM București – AHC Potaissa Turda 33-11
CSM București – HC Torok Rm Vâlcea 22-20
CSM București – CSS Medgidia 16-13
Semifinala: CSM București – CSSM Bacău 28-16
Finala mare: CSM București – HC Torok Rm Vâlcea

Clasament final

1. CSM București
2. HCM Torok Rm Vâlcea
3. CSU Suceava
4. CSSM Bacău
5. LPS Iași
6. CSS Medgidia
7. CSS Olimpic Mizil
8. CSM Ploiești

CAMPIONII ROMÂNIEI LA JUNIORI 4:  Alexandru Botezatu, Radu Nițu, Ștefan Cojocariu, Andrei Girip, Bogdan Voica, Mario Moraru, Radu Mețcan, Vlad Popescu, Ștefan Țintea, Dorin Bădiceanu, Vicenzo Miulescu, Andrei Mitran, Andrei Muscan, Mihai Dascălu, Pavel Stoica, Bogdan Oancea și Ștefan Cristea. Antrenori: Florica Vasile și Robert Roată. Kinetoterapeut: Radu Șuță. Director Tehnic: Dănuț Bizău. Șef birou handbal: Bogdan Vasiliu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share