Tigrii vor juca finala mica a SuperLigii CEC Bank

Semifinala SuperLigii CEC Bank cu CSM Stiinta Baia Mare a dat castig de cauza gazdelor, zimbrii reusind sa se impuna cu 44-9 in fata Tigrilor.

Meciul a inceput bine pentru CSM Bucuresti, reusind sa deschida scorul prin Daniel Faasen dintr-o lovitura de pedeapsa. CSM Stiinta Baia Mare a replicat prin incercarea lui Fakaosilea, transformata de Luke Samoa si scorul devenea 7-3. Acelasi Daniel Faasen avea sa mai inscrie alte sase puncte pana la pauza prin acelasi procedeu, zimbrii intrand la cabine in avantaj dupa eseul capitanului Bidzina Samkharadze, scorul pauzei fiind 12-9.

A doua repriza a fost dominata de CSM Stiinta Baia Mare, acestia reusind sa se impuna dupa alte patru eseuri reusite (dubla Tauliauli Sikuea, Razvan Ailenei si Johannes Van Heerden), trei dintre ele transformate de Luke Samoa, iar Ratu Taniela a reusit doua dropgoluri.

CSM Bucuresti a fost aproape de eseu prin Paula Kinikinilau, insa capitanul zimbrilor Bidzina Samkharadze a reusit sa il opreasca in ultimul moment, obtinand si titulatura de Omul Meciului.

Scorul final a fost 44-9 in favoarea zimbrilor si vor juca finala mare Timisoara Saracens pe cand Tigrii vor intalni echipa Steaua Bucuresti in finala mica a SuperLigii CEC Bank dupa ce timisorenii s-au impus in Ghencea cu 12-5.

Finalele se jor juca duminica 28 mai pe stadionul Arcul de Triumf, finala mica (CSM Bucuresti – Steaua) fiind programata de la ora 17.00, iar finala mare (CSM Stiinta Baia Mare – Timisoara Saracens) de la ora 19.00.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share