Tigrii trec cu brio de ultimul test inaintea debutului Ligii Nationale

Handbaliștii de la CSM București au câștigat turneul amical disputat în acest weekend la Sala Rapid, după ce au ieșit victorioși din toate cele trei partide jucate, împotriva formațiilor HC Vaslui, CSM Focșani și CSA Steaua.

Echipa pregătită de Pau Campos a evoluat fără emoții și a impus ritmul în toate cele trei meciuri. Antrenorul spaniol a profitat de acest turneu și a testat diverse formule de joc. Fie că la coordonare s-a aflat Tioumentsev, Șomlea sau Garcia Robledo, atacurile Tigrilor au fost extrem de organizate și precise. Apărarea și-a făcut datoria cu brio, recuperând o mulțime de mingi, transformate în goluri prin contraatacuri rapide. Despre acest turneu, Pau Campos Sunen a declarat: „Înainte de toate, vreau să le mulțumesc celor trei echipe care au răspuns pozitiv invitației noastre și să le urez multă baftă în noul sezon competițional, precum și însănătoșire grabnică sportivilor care au suferit accidentări. În ceea ce privește jocul nostru, sunt mulțumit de evoluția băieților și de felul în care s-au angajat la aceste meciuri. Jucătorii asimilează încet încet ceea ce lucrăm la antrenamente și acesta este drumul pe care trebuie să-l urmăm pentru a corecta greșelile pe care le facem.”

CSA Steaua București, unde evoluează cu împrumut tinerii Octavian Bizău, Alex Dascălu, Mihai Becheru și Mihai Merlă, s-a clasat pe poziția a doua la Cupa București, câștigând în fața echipelor CSM Focșani și HC Vaslui. Pe locul trei a urcat trupa pregătită de Sandu Iacob.

Rezultate înregistrate

CSM București – HC Vaslui 35-20
CSA Steaua București – CSM Focșani 30-23
CSM București – CSM Focșani 32-24
CSA Steaua București – HC Vaslui 36-23
HC Vaslui – CSM Focșani 28-24
CSM București – CSA Steaua București 29-20

Clasament final:

  1. CSM București
  2. CSA Steaua București
  3. HC Vaslui
  4. CSM Focșani

Tigrii vor debuta în noul sezon al Ligii Zimbrilor în deplasare la Vaslui. Partida se va disputa sâmbătă, 2 septembrie, începând cu orele 18:30. Primul meci oficial pe teren propriu va avea loc împotriva echipei HC Dobrogea Sud Constanța, în jurul datei de 10 septembrie. În ceea ce privește Cupa EHF, CSM București va da piept, în turul II preliminar, cu SKA Minsk, prima partidă fiind programată acasă, în weekendul 6-8 octombrie, returul urmând să se joace o săptămână mai târziu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share