Tigrii se intorc fara puncte de la Vaslui

O înfrângere, chiar și în deplasare, este cu atât mai greu de digerat cu cât este în primul meci al sezonului. Tigrii au pierdut la Vaslui, în fața HC-ului din localitate, scor 30-26 (16-12), în prima etapă a Ligii Zimbrilor.

Deși era cotată drept favorită la câștigarea acestei partide după evoluția de la Cupa București, echipa pregătită de Pau Campos nu și-a găsit ritmul și s-a întors fără puncte din Moldova. Tigrii au înscris primii, prin Goce Georgievski, și au mers de la egal la egal cu adversarii până în minutul 15, moment în care vasluienii au înscris de trei ori consecutiv, 9-6. Handbaliștii de la CSM București au turat motoarele și au egalat la 10, în minutul 18. O eliminare dublă în tabăra noastră, la Ramba și Militaru, a schimbat definitiv soarta partidei. HC Vaslui a luat avans de trei goluri, pe care l-a mărit la patru până la pauză. Tigrii nu au părut mai inspirați nici în partea a doua a meciului, iar moldovenii au continuat să câștige teren. Diferența maximă s-a concretizat în minutul 45, 23-17. Partida s-a încheiat cu scorul de 30-26 pentru moldoveni.

CSM București: Ciobanu, Sunjic – portari, Humet 6, Tioumentsev 4, Georgievski 3, Rotaru 3, Ramba 3, Szasz 2, Negru 2, Garcia Robledo 2, Onyejekwe 1, Hrastnik, Militaru, Novanc, Șomlea, Mănescu.

Pentru HC Vaslui au înscris: Bujor G. 9, Farcaș A. 6, Farcaș R. 5, Bujor M. 3, Dragon 3, Amihăesi 2, Moldovanu 1, Dediu 1.

Pentru echipa pregătită de Pau Campos urmează o nouă partidă dificilă. CSM București va da piept cu HC Dobrogea Sud Constanța, deținătoarea Supercupei României, în cea de-a doua etapa a Ligii Zimbrilor. Meciul se va disputa luni, 11 octombrie de la ora 20:00, la Sala Rapid. Biletele sunt disponibile pe site-ul www.eventim.ro sau din rețeaua Eventim. Prețul unui bilet este de 10 lei (acces general) și 5 lei (elevi, studenți, pensionari).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share