Tigrii se descatuseaza si obtin prima victorie din acest sezon

Echipa pregătită de Pau Campos a obținut primele puncte din actualul sezon al Ligii Zimbrilor. CSM București s-a impus în deplasare, pe terenul echipei CSU Suceava, scor 32-29 (14-19). 

Tigrii au început extrem de timorați meciul și s-au văzut conduși cu 7-2 în minutul 10. De altfel, prima repriză a fost dominată în totalitate de moldoveni, care au profitat de slăbiciunile în apărare și lipsa de inspirație în atac a bucureștenilor, astfel că au intrat la cabine cu un avans de 5 goluri, 19-14. Pauza a venit la momentul potrivit , iar Tigrii au ieșit cu o altă față de la vestiare. Apărătorii centrali au închis culoarele, portarii au blocat poarta, iar sucevenii au înscris doar 4 goluri în primele 20 de minute ale părții secunde, timp în care handbaliștii de la CSMB au marcat de 12 ori. Atacul coordonat de Sasha Tioumentsev a fost mult mai precis, iar mingile recuperate de apărare s-au transformat în goluri rapide pe contraatac și faza a doua. Moldovenii au părut să revină în minutul 56, când s-au apropiat la 2 goluri, dar reușitele rapide ale lui Tioumentsev și Șomlea au decis soarta meciului. S-a terminat 32-29 pentru CSM București, iar Tigrii au obținut prima victorie din acest sezon.

La finalul meciului, coordonatorul Sasha Tioumentsev a declarat: „Am început cu multe sincope, puțin derutați, ne-am conectat mai greu la meci, la fel ca în celelalte partide disputate. Suceava a profitat de greșelile noastre în apărare și a înscris numeroase goluri ușoare. La fel, în atac am avut mici probleme și nu am reușit să înscriem cât ne-am fi dorit. Dar după pauză, am revenit la starea noastră de dinaintea începerii sezonului și am valorificat ceea ce am exersat la antrenamente. Am câștigat meciul grație apărării din a doua repriză, care ne-a oferit și multe goluri pe faze rapide. Este o victorie foarte importantă pentru noi, care ne va da puțină liniște, dar mai presus de-atât, cred că este o victorie care ne va ajuta să credem puțin mai mult în fiecare dintre noi, în primul rând, iar apoi în echipă. Sper ca, odată cu acest meci, să ne eliberăm de presiuni și să creștem în joc de la meci la meci.”

Pentru CSM București au evoluat: Sunjic, Ciobanu – portari, Georgievski 7, Garcia Robledo 7, Szasz 4, Tioumentsev 4, Șomlea 4, Onyejekwe 3, Hrastnik 2, Negru 1, Militaru, Rotaru, Humet, Novanc, Ramba, Mănescu.

Pentru CSU Suceava au înscris: Tîrzioru 8, Olariu 6, Ciubotariu 4, Petrea 4, Baican 3, Burlacu 2, Sipka 1, Sandu 1.

Următorul meci al echipei CSM București în Liga Zimbrilor se va disputa tot în deplasare, pe terenul celor de la CSA Steaua București. Partida va avea loc luni, 25 septembrie, cu începere de la ora 20:00, la Sala Sporturilor „Concordia” din Chiajna.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share