Tigrii se califica in semifinalele SuperLigii CEC Bank

Echipa de rugby a CSM Bucuresti a reusit victoria in meciul din barajul pentru semifinalele SuperLigii CEC Bank dupa ce s-au impus pe stadionul Florea Dumitrache cu 37-26 in fata lui Dinamo.

Meciul a inceput in favoarea Tigrilor, acestia reusind sa inscrie primul eseu prin sudafricanul Darren Baron, transformat de Daniel Faasen. Dinamovistii au replicat prin Tudorel Bratu din lovitura de pedeapsa, dar Faasen a raspuns prin acelasi procedeu, scorul devenind 10-3.

Partida a devenit mai echilibrata si in minutul 27 Bratu a redus din diferenta, 10-6, dupa care o noua actiune frumoasa purtata pe treisferturi de echipa noastra a fost finalizata la colt de Livinai Tuicakau, din pozitie dificila, Faasen ratand transformarea.

Pe finalul primei reprize, Catalin Neacsu a vazut cartonasul galben, dar chiar si asa Tudorel Bratu a marcat de la 45 de metri pentru a aduce tabela la 15-9, dupa care a urmat al treilea eseu al Tigrilor, marcat de Daniel Faasen, transformat de Darren Baron, scorul pauzei fiind stabilit de acelasi Bratu dupa o lovitura de pedeapsa, 20-12 pentru CSM Bucuresti.

Repriza secunda a inceput cu o actiune rapida a dinamovistilor incheiata cu eseul lui Fili Lomani, Tudorel Bratu a transformat si parea ca echipa din Stefan cel Mare va reveni in joc, ecartul fiind de un singur punct in favoarea noastra, 20-19.

A urmat insa o perioada de joc foarte buna pentru Tigri si mai intai efortul colectiv al inaintarii s-a finalizat cu eseul lui Paul Petucher, transformat de Baron, pentru ca apoi sa iasa din nou in evidenta linia de treisferturi cu incercarea lui Moa Maliepo, transformata de asemenea lui Baron.

Pana la finalul partidei Darren Baron a marit ecartul in favoarea noastra, 37-19, pentru ca la ultima faza de joc dinamovistii sa mai marcheze odata prin capitanul Laurentiu Melinte, transformat de Cristian Onofrei, scorul final fiind 37-26.

Omul meciului a fost desemnat Tigrul Darren Baron in urma evolutiei foarte bune, 12 puncte inscrise.

Cu aceasta victorie Tigrii repeta performanta din sezonul precedent, reusind calificarea in semifinalele SuperLigii CEC Bank, in penultimul act al competitiei urmand sa intalneasca CSM Stiinta Baia Mare pentru un loc in finala.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share