Tigrii raman Tigri! Rotaru si Militaru si-au prelungit intelegerea cu CSM Bucuresti

Adrian Rotaru și Robert Militaru rămân Tigri! Handbaliștii și-au prelungit înțelegerea cu CSM București pentru încă un sezon.

Născuți în 1994, cei doi prieteni au ajuns la clubul din capitală în 2013, de la Centrul de Excelență de la Sighișoara. În cei 4 ani petrecuți aici, Rotaru și Militaru au câștigat de trei ori titlul de vicecampioni naționali și o Cupă a României. Atât Robert, cât și Adrian sunt în atenția selecționerului Xavier Pasqual Fuertes, adunând deja câteva convocări la naționala mare. Tigrii au în palmares și un titlu mondial, la Campionatele Mondiale Universitare de la Malaga 2016. De asemenea, o altă performanță deosebită a tinerilor sportivi este calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia 2015, acolo unde s-au clasat pe poziția a opta.

Adrian Rotaru: „Sunt foarte fericit că voi rămâne la CSMB. Mă bucur că mi s-a propus prelungirea înțelegerii. Am demonstrat că suntem o echipă puternică, în ultimii ani fiind mereu prezenți în finala campionatului. Sper ca în sezonul ce urmează să îmi aduc contribuția la câștigarea primului event din istoria secției masculine.

Robert Militaru: „E o onoare pentru mine propunerea venită din partea CSMB de a rămâne în familia celui mai mare și puternic club din handbalul românesc. Am ales să continui aici cu sufletul, în primul rând, fiind echipa la care m-am maturizat ca jucător, alături de niște profesioniști. Un alt motiv care a stat la baza deciziei mele este faptul că acest club e mereu „însetat” de performanță, lucru care nu poate decât să mă motiveze să mă autodepășesc. Sunt convins că atât eu, cât și colegii mei, vom lupta cu toate armele pentru ca în sezonul următor să nu mai ratăm titlul de campioni.

Bogdan Vasiliu, șef birou handbal: „Adi și Mili sunt doi băieți care s-au transformat în bărbați sub ochii mei. Mi-au fost alături încă de când am pornit pe acest drum și i-am văzut evoluând de la an la an. În mod evident, propunerea de prelungire nu putea să lipsească, fiind unii dintre cei mai constanți jucători din lot. Dacă Militaru este un specialist al apărării, Rotaru este un jucător eficient, care creează spații pe semicercul advers. Cei doi nu puteau lipsi din echipa puternică pe care o construim pentru următorul sezon.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share