Tigrii obtin medaliile de bronz in SuperLiga CEC Bank

Tigrii au castigat finala mica a SuperLigii CEC Bank si au obtinut medaliile de bronz dupa ce s-au impus in finala mica, in fata Stelei, cu 37-24.

Pe stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti a avut loc duminica, 28 mai, de la ora 17.00 finala mica a SuperLigii CEC Bank dintre CSM Bucuresti si Steaua Bucuresti.

Meciul a inceput echilibrat, Tigrii reusind sa deschida scorul prin mijlocasul la gramada Daniel Faasen dintr-o lovitura de pedeapsa. Steaua a egalat prin Florin Vlaicu cateva minute mai tarziu, iar acelasi Faasen ducea scorul la 6-3 dupa inca o penalitate.

Primul eseu al partidei a fost inscris de Steaua, Vlaicu reusind sa transforme si militarii preluau conducerea cu 10-6. Pana la pauza sudafricanul Daniel Faasen a redus din diferenta marcand alte trei puncte in contul echipei noastre si stabilind scorul primei reprize, 10-9 in favoarea Stelei.

Dupa pauza Tigrii au revenit pe teren mai motivati si au reusit sa inscrie patru eseuri consecutiv prin Sioeli Lama, Mario Arvinte, Marian Ispir si Alexandru Mitu, toate fiind transformate de Daniel Faasen si s-au desprins la 37-10.

Pana la finalul partidei Steaua a mai redus din diferenta prin cele doua incercari marcate de Mototolea si transformate de Florin Vlaicu dar efortul militarilor nu a fost suficient pentru a relansa partida, scorul final fiind 37-24 in favoarea Tigrilor care obtin astfel medaliile de bronz in editia 2016-2017 a SuperLigii CEC Bank.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share