Tigrii intalnesc Steaua in finala mica a SuperLigii CEC Bank

Duminica cu incepere de la ora 17:00 pe Stadionul National Arcul de Triumf, Tigrii vor intalni pe Steaua Bucuresti in finala locurilor 3-4 a SuperLigii CEC Bank, acesta fiind pentru al doilea sezon consecutiv cand derby-ul bucurestean dintre cele doua echipe are ca miza medaliile de bronz ale primului esalon valoric.

Asa cum am mai subliniat in comparatie cu rezultatele inregistrate de Tigri in debutul sezonului acesta prezenta in finala mica reprezinta o performanta mai ales ca am reusit sa atingem stacheta ridicata in editia trecuta a SuperLigii CEC Bank, adica o calificare in careul de asi cu posibilitatea de a ocupa a doua oara consecutiv un loc pe podium.

Desigur ca punct de reper pentru acest sezon ramane victoria obtinuta pe terenul lui Dinamo, chiar daca am invins si campiona en-titre, Timisoara Saracens, dar fara acel succes nu am fi putut juca in semifinale unde in ciuda diferentei de scor echipa noastra a jucat cel putin o repriza de la egal la egal cu zimbri baimareni.

Pentru partida cu Steaua probabil refacerea mentala a jucatorilor va fi primordiala, daca luam in calcul ca dupa prima repriza de pe Arena Zimbrilor partea secunda se anunta una in care orice este posibil, din pacate patrunderea lui Paula Kinikinilau oprita chiar in terenul de tinta a anulat sansa eseului, moment crucial in stabilirea rezultatului final.

Cu Steaua ne vom intalni pentru a 15-a oara in istoria SuperLigii CEC Bank, Tigrii trecandu-si in palamares pana in prezent trei victorii, cea mai importanta fiind desigur cea obtinuta in finala mica a sezonului 2015, chiar in Ghencea cand echipa noastra a cucerit in premiera medaliile de bronz.

Conform garniturii de start gandite de antrenorul Michael Bradley primul XV va fi cel obisnuit din ultimele partide, noutatea constand in revenirea lui Alexandru Mitu. Kamil Sobota si capitanul Adrian Ion vor evolua pentru a 14-a oara in acest sezon, cei doi jucatori fiind practic singurii componenti ai lotului Tigrilor care nu au lipsit din nicio partida.

Asadar duminica 28 mai va asteptam pe Stadionul National Arcul de Triumf unde cu incepere de la ora 17:00 se va disputa finala locurilor 3-4 a SuperLigii CEC Bank, editia 2016-2017 dintre CSM Bucuresti si Steaua Bucuresti.

Biletele pentru cele doua finale ale SuperLigii CEC Bank sunt disponibile in retelele bilete.ro, myticket.ro si la magazinul Federatiei Romane de Rugby din Bd-ul Marasti nr. 18-20. Toate incasarile din bilete vor fi donate catre Andrei Burdusel, jucator de rugby la Colegiul National Aurel Vlaicu in varsta de doar 17 ani pentru a putea beneficia de tratamentul necesar bolii de care sufera. Mai multe detalii despre Andrei puteti gasi aici: https://viatapentruandrei.org.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share