Tigrii incheie turul cu o victorie

In urma unui meci foarte bun, prestat de handbalistii din capitala, CSMB se impune clar in fata formatiei din Calarasi:

CSM Bucuresti – AHC Dunarea Calarasi 36-29 (17-12)

Etapa a XIII-a si ultima din turul Ligii Zimbrilor i-a adus la Bucuresti pe handbalistii AHC Dunarea Calarasi. Inaintea partidei disputata astazi, 3 decembrie, de la ora 11:00, in Sala Polivalenta Rapid, cele doua echipe erau vecine de clasament ocupand locul 8, respectiv 7. Tigrii #CSMB au reusit un meci foarte bun si au aratat o forma si o concentrare la nivel ridicat, in ciuda orei neobisnuite de desfasurare a partidei.

Meciul a inceput echilibrat si a fost nevoie de mai putin de 10 minute pana cand handbalistii bucuresteni si-au impus ritmul de joc si au controlat partida, pana la final. Cu Garcia si Humet in zi de exceptie, cu Chike si Georgievski avand procentaje de 100%, CSM Bucuresti nu si-a facut, in nicio clipa, griji pentru victorie. Atacul a functionat aproape perfect, iar apararea foarte mobila si agresiva, sustinuta excelent de portarul Mate Sunjic, care le-a pus,in permanenta, probleme oaspetilor. Astfel ca, pauza i-a gasit pe bucuresteni in avantaj, cu 17-12.

Tigrii au iesit de la vestiare la fel de motivati si concentrati, cunoscand faptul ca, in aceasta editie de campionat, echipa de pe Dunare a reusit cele mai spectaculoase rasturnari de scor in repriza a doua. Vlad Caba a rulat tot lotul, cu gandul probabil la meciul de cupa de miercuri, impotriva celor de la Odorhei. Toti jucatorii intrati pe teren au dat dovada de aceeasi determinare, iar pana la final diferenta de la pauza s-a majorat, CSM Bucuresti impunandu-se cu scorul de 36-29.

CSM Bucuresti: Sunjic, Ciobanu – portari, Garcia Robledo (9), Humet (5), Georgievski (5), Negru (4), Szasz (3), Tioumentsev (3), Onyejekwe (3), Hrastnik (2), Manescu (1), Ramba (1), Militaru, Somlea, Novanc, Rotaru

Pentru AHC Dunarea Calarasi au inscris: Peric (7), Dospinescu (5), Dinescu (4), Lazovic (3), Chikovani (3), Gurkovsky (2), Nosrati (2), Vartic (1), Fotache (1), Starchenko (1)

Urmatoarele doua meciuri ale Tigrilor  se vor disputa pe teren propriu, in Sala Rapid, dupa cum urmeaza:

  • CSMB vs HC Odorhei – Cupa Romaniei Fan Courier, Miercuri – 6 Decembrie, de la ora 17:00
  • CSMB vs HC Vaslui – Liga Zimbrilor, Duminica – 10 Decembrie, de la ora 12:00

Intrarea la meci se face pe baza de jucarii sau carti pentru copii, care vor fi oferite in cadrul Campaniei CSM: LUNA FAPTELOR BUNE.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share