Tigrii convocati la lotul national de rugby

Jack Cobden si Paula Kinikinilau sunt cei doi jucatori de la CSM Bucuresti pe care Lynn Howells, antrenorul echipei nationale de rugby seniori, i-a convocat pentru meciurile pe care Stejarii le vor desfasura in deplasare cu Japonia si Canada cat si pentru meciul de la Bucuresti contra Braziliei.

Anul acesta, spre deosebire de anii trecuti cand Romania gazduia turneul World Rugby Nations Cup, echipa nationala de rugby va pleca intr-un turneu international in Japonia si Canada. Primul meci este programat pe 10 iunie la Kumamoto in Japonia, iar pe 17 iunie la Edmonton vor intalni Canada. Seria de trei meciuri se va incheia la Bucuresti, pe stadionul Arcul de Triumf, Stejarii avand programat, in premiera, meciul contra Braziliei, pe 24 iunie.

Pentru aceste partide, Jack Cobden, internationalul englez ce evolueaza la CSM Bucuresti pe postul de aripa si centrul Paula Kinikinilau se vor reuni cu ceilalti jucatori convocati la echipa nationala, miercuri, 31 mai, urmand sa desfasoare antrenamente pe 01 si 02 iunie la Bucuresti, plecarea spre Japonia fiind programata sambata, 03 iunie, 2017.

Pentru Jack Cobden este a doua convocare la echipa nationala dupa ce si-a facut debutul pentru Stejari in Rugby Europe Championship, in meciul contra Belgiei, meci in care a reusit sa inscrie doua eseuri.

Paula Kinikinilau, originar din Tonga, este deja o prezenta constanta la echipa nationala a Romaniei, el debutand in 2015, la Bucuresti, in meciul test contra echipei din Tonga. Paula a facut parte din lotul Stejarilor pentru Cupa Mondiala din Anglia in 2015 si acum va efectua deplasarea alaturi de Stejari in Japonia si Canada.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Abonare newsletter

Like & share