Tenis. Monica Niculescu si Simona Halep s-au calificat in finala turneului WTA de la Montreal

Monica Niculescu, sportivă legitimată la CSM București, s-a calificat, sâmbătă seara, în finala probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Montreal, unde face pereche cu Simona Halep. Cele două românce s-au impus cu 6-3, 2-6, 10-6 în partida cu dublul sloven Andreja Klepac /Katarina Srebotnik. În finală, Monica Niculescu și Simona Halep vor înfrunta, duminică seara, perechea rusă Ekaterina Makarova / Elena Vesnina, cap de serie numărul 4. Pentru performanța lor de până acum, Niculescu și Halep și-au asigurat 585 de puncte în clasamentul de dublu al WTA și un cec în valoare de 71,920 de dolari.

De remarcat faptul că dublul românesc a ajuns în finală la Montreal, după ce a primit un wild-card din partea organizatorilor. Simona Halep va juca duminică seara două finale, după ce s-a calificat în ultimul act și în turneul de simplu.

Monica Niculescu este în mare formă înaintea participării la Jocurile Olimpice de la Rio (5-21 august). Sportiva de la CSM București este la a doua finală consecutivă, după ce săptămâna trecută a câștigat titlul la Washington în pereche cu belgianca Yanina Wickmayer.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share