Tenis. Monica Niculescu s-a oprit in optimi la BRD Bucharest Open

Vedeta secției de tenis a CSM București, Monica Niculescu, a cedat astăzi în optimile de finală ale BRD Bucharest Open, cel mai tare turneu WTA organizat în România. Monica Niculescu (nr. 53 în clasamentul WTA) a pierdut meciul cu sportiva slovenă Polona Hercog, ocupanta locului 81 WTA, scor 4-6, 3-6.

Jocul Monicăi Niculescu a fost influențat însă de durerile de la spate care o chinuie de o perioadă. Declarațiile ei de la conferința de presă de la finele meciului sunt relevante. ”De aici, mă duc direct la doctor. Vreau să ştiu exact ce am la spate, am dureri de mai mult timp. Am o programare chiar după această conferinţă de presă. Poate mă duc să văd şi un doctor din străinătate. Pe de altă parte, nu am făcut antrenament suficient şi asta s-a văzut în teren, în meciul cu slovena Polona Hercog. Una dintre armele mele – lovitura de retur – nu a mers. Am fost mereu lipsită de inspiraţie şi am dat multe lovituri afară. Hercog nu a jucat teribil, dar pentru mine nu a fost o zi bună”.

Sperăm ca problemele de sănătate să nu fie grave, astfel încât jucătoarea de la CSM București să poată participa la Jocurile Olimpice de la Rio, unde este calificată.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share