Tenis. Monica Niculescu joaca la Rio pentru CSM Bucuresti

Abia înființată, secția de tenis de câmp a Clubului Sportiv Municipal București (șef secție – Alex Nedea) a dat deja o mare lovitură. Începând de azi, una dintre cele mai valoroase jucătoare din România, Monica Niculescu, va evolua sub culorile CSMB. Monica (28 de ani) a venit în familia Tigrilor alături de antrenorul ei, Călin Ciorbagiu, și va reprezenta CSMB la Jocurile Olimpice de la Rio.

Niculescu se alătură astfel familiei olimpicilor români de la CSM București, din care mai fac parte atletul Marian Oprea și handbalistele Paula Ungureanu, Oana Manea și Aurelia Brădeanu.

Monica Niculescu: ”Sunt extrem de fericită că mă alătur unui proiect nou, cu perspective atât de frumoase. CSM București este un club tânăr, dar deja are un nume. Sper să atragem cât mai mulți copii alături de noi”.

Alex Nedea: ”Mă bucur să lansăm acest proiect cu Monica, un nume important în tenisul românesc. Este un proiect frumos, adresat tinerilor și este esențial să avem alături de noi modele de profesionalism. Vrem să le oferim tinerilor cele mai bune condiții de pregătire pentru ca, peste câțiva ani, din rândul lor să apară un nou jucător de top”.

Monica Niculescu se află în acest moment pe locul 47 în clasamentul WTA. În palmaresul ei se află două trofee WTA la simplu (Florianopolis, SUA – 2013 și Guangzhou, China – 2014), dar și trei finale jucate la simplu. La dublu deține cinci trofee WTA. A fost clasată în Top 30, iar la Rio de Janeiro va juca atât în turneul de simplu, cât și la dublu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share