Tenis. Monica Niculescu, în turul doi la turneul Premier de la Montreal, dupa o revenire spectaculoasa

Vedeta secției de tenis de la CSM București, Monica Niculescu (locul 61 WTA), s-a calificat marți noapte în turul doi al probei de simplu din cadrul turneului WTA de la Montreal. Jucătoarea antrenată de Călin Ciorbagiu a eliminat-o cu 3-6, 7-5, 6-1 pe Jelena Ostapenko (Letonia, 40 WTA), una dintre cele mai bune tinere jucătoare din circuit. Partida a durat două ore și 16 minute.

Monica a fost dominată în prima parte a meciului, fiind condusă cu un set şi două break-uri: 7-5, 3-0. Ostapenko a și servit pentru meci, la 7-5, 5-4, dar Monica Niculescu a revenit spectaculos. Tigroaica a egalat la 5, s-a impus apoi în setul doi și a dominat clar setul al treilea, în care a avut 5-0.

Astăzi, în turul doi la Montreal, turneu de categoria Premier 5 (premii de 2.413.663 dolari), Monica Niculescu va avea un meci extrem de greu contra polonezei Agnieszka Radwanska (favorită 4).

Monica Niculescu este prezentă și în turneul de dublu, unde face pereche cu Simona Halep. Cele două jucătoare românce vor juca tot astăzi în turul doi, după ce au trecut în panșa inaugurală de perechea Gabriela Dabrowski (Canada) – Alla Kudriavţeva (Rusia), scor 6-3, 6-2. În turul secund, aproape de miezul nopții, Niculescu și Halep le vor întâlni perechea ucraineană Katerina Bondarenko / Olga Savchuk.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share