Tenis. Monica Niculescu a castigat al treilea trofeu WTA la dublu din cariera. Monica si Sania Mirza s-au impus la New Heaven

Monica Niculescu, vedeta secției de tenis de la CSM București, și-a mai trecut un trofeu WTA în palmares. Tigroaica s-a impus în finala probei de dublu de la New Heaven (SUA), alături de partenera sa, indianca Sania Mirza. Niculescu și Mirza au câştigat, sâmbătă, finala probei de dublu după ce le-au învins pe Katerina Bondarenko (Ucraina) şi Chia-Jung Chuang (Taiwan), scor 7-5, 6-4.

Meciul a durat o oră şi 32 de minute. În primul set, Mirza şi Niculescu au reuşit trei break-uri, pierzându-şi serviciul de două ori. Scenariul a fost identic în actul secund, iar Sania şi Monica au făcut break-ul decisiv la 5-4.

Sania Mirza (India, locul 1 în clasamentul mondial la dublu) şi Monica Niculescu (România, 16 WTA la dublu) au câştigat primul turneu împreună. Niculescu se află la cea mai bună clasare la dublu din carieră şi şi-a trecut în palmares al treilea trofeu, după succesele de la Shenzhen (alături de Vania King) şi Washington (cu Yanina Wickmayer).

Pentru succesul de la New Haven, Mirza şi Niculescu vor primi 470 de puncte WTA şi un cec în valoare de 40.650 de dolari.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share