Tenis. Monica Niculescu a ajuns pe locul 16 in lume la dublu dupa doua finale jucate in ultimele doua saptamani

Monica Niculescu, sportivă legitimată la CSM București, și Simona Halep au pierdut, duminică seara, finala turneului de dublu de la Montreal, fiind învinse cu cu 6-3, 7-6 (5) de rusoaicele Ekaterina Marakora și Elena Vesnina, favorite numărul 4. Partida s-a disputat la puțin timp după ce Simona Halep a câștigat titlul la simplu, după o finală cu Madison Keys, scor 7-6, 6-3.

Dublul românesc a ajuns în finală după ce a primit un wild-card din partea organizatorilor. Pentru performanța lor, Monica Niculescu și Simona Halep și-au asigurat 585 de puncte WTA. Astfel, sportiva CSM București a urcat pe locul 16 în ierarhia WTA de dublu, fiind la cea mai bună clasare din carieră.

Monica Niculescu va pleca, așadar, la Rio pentru a participa la Jocurile Olimpice, după ce a susținut două finale în ultimele două săptămâni, una câștigată la Washington. Întrecerile la tenis vor debuta pe 6 august, iar sportiva va participa, cel mai probabil, în trei probe: simplu, dublu alături de Irina Begu și mixt în pereche cu Horia Tecău.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share