Tenis. Irina Begu si Monica Niculescu, in puncte la turneul Premier de la Indian Wells

Vedetele secției de tenis de la CSM București, Irina Begu (locul 32 WTA) și Monica Niculescu (45 WTA), au avut prezențe frumoase la turneul Masters de la Indian Wells (SUA), unul dintre cele patru turnee din categoria Premier, cu premii de 4,5 milioane de dolari.

Irina Begu a acces în turul 3, unde a cedat cu 4-6, 6-7 în fața jucătoarei Karoline Pliskova (Cehia), favorita numărul 3 al competiției. Pliskova a ajuns de altfel până în semifinalele turneului de la Miami. Până în turul trei, Irina Begu a avut un prim tur liber și mai apoi a eliminat-o pe Louisa Chirico (SUA), scor 6-1, 7-5. Cum anul trecut s-a oprit încă din primul tur, Irina Begu își va adăuga puncte importante în clasamentul WTA în urma evoluției sale de la Indian Wells.

Monica Niculescu a început turneul abrupt, cu un duel românesc. Ea a avut-o în față pe Sorana Cîrstea, pe care a întrecut-o după un meci spectaculos, de mare luptă, cu 4-6, 6-3, 6-1. În turul secund, Monica a fost învinsă de elvețianca Timea Bacinszky, scor 5-7, 2-6.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share