Tenis. Begu si Niculescu, in sferturi la turneul de la Sankt Petersburg, in proba de dublu

Cele două vedete ale secției de tenis de la CSM București fac pereche la turneul Sankt Petersburg (Rusia), disputat pe suprafaţă dură, în sală. Eliminate de pe tabloul de simplu, Irina Begu și Monica Niculescu au ajuns în sferturile de finală ale probei de dublu. Cele două Tigroaice au câştigat, miercuri, meciul din optimi, disputat cu perechea Lenka Kuncikova/Elise Mertens (Cehia/Belgia), scor 6-1, 6-3, după numai o oră de joc. Pentru un loc între primele patru, Begu şi Niculescu vor juca împotriva dublului Daria Gavrilova/Kristina Mladenovic (Rusia/Franţa), cap de serie numărul 3.

Irina Begu (26 de ani, locul 141 WTA la dublu) şi Monica Niculescu (29 de ani, locul 19 WTA la dublu) nu sunt la prima experiență la dublu. Ele au mai câştigat un turneu împreună (la Hobart, în 2012) şi au mai reuşit trei finale (Luxemburg – 2012, Moscova şi Wuhan – 2015).

Turneul de la Sankt Petersburg e dotat cu premii totale în valoare de 776.000 de dolari. La simplu, Begu a pierdut împotriva germancei Andrea Petkovic (52 WTA), scor 1-6, 5-7, iar Niculescu a fost învinsă de croata Ana Konjuh (39 WTA), scor 6-1, 3-6, 2-6.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share