Tenis. Andreea Prisăcariu a castigat titlurile nationale la simplu si dublu la categoria U18

Recent s-a desfasurat la Centrul Național de Tenis din cadrul Federației Române de Tenis, ediția din acest an a Campionatului Naţional Individual de Vară U18, unde sportiva legitimata la CSM Bucuresti, Andreea Prisăcariu, a obtinut victorii pe linie, ce au condus la castigarea a doua titluri nationale, unul la simplu si altul la dublu, iar la dublu mixt a jucat finala turneului.
În finala de simplu a fetelor s-au întâlnit două dintre favorite, Andreea Prisăcariu, cap de serie nr. 6, și favorita cu nr. 4, Georgia Crăciun. Finala a fost una disputata iar jucătoarea de la CSM București a avut nevoie de trei seturi, 4-6, 6-4, 6-2, pentru a dispune de favorita nr. 4.
De asemenea, sportiva legitimata la CSM Bucuresti a castigat titlul national U18 la dublu, perechea Andreea Prisăcariu/Selma Cadar, s-a impus cu 6-2, 6-3 în fața perechii Izabela Novac (AS CS AS Politehnica)/Luminița Tutunaru(ATC Elite Tg. Jiu),
Despre rezultatele de exceptie obtinute la Campionatul National, Andreea a declarat: ‘’Sunte fericita sa castig Nationalele. Sunt foarte importante pentru mine aceste trofee. Acestea imi dau foarte multa incredere pentru viitor sis per sa reusesc sa ma impugn in turneele de senioare WTA. Multumesc pentru sprijin si incredere familiei mele, antrenorului si CSM Bucuresti!’’.
Tenismena legitimata la CSM Bucuresti a jucat si finala de dublu mixt fiind invinsa de perechea Selma Cadar/Matei Georgescu (Tenis Club București), cu 3-6, 6-4, 10-8 in tie-break.
Rezultatele bune au continuat saptamana precedenta pentru tinerii tenismeni de la CSM Bucuresti. Gima Sebastian a castigat turneul de international de la Zagreb ( Croatia) la dublu, categoria de varsta U16.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share