Sah. Tripla coroana la Under 8. CSM Bucuresti, campioana nationala si la sah clasic

În perioada 5-8 noiembrie s-a desfășurat la Băile Olănești, Campionatul Național de șah pentru copii – echipe mixte. Echipa CSM București s-a prezentat la categoria de vârstă Under 8 în formația: jucători Andrei Octavian Ulian, Pavel Alexandru Nastore, Daniel Dumitrescu, Lia Alexandra Maria, Constantina Irina Candea, căpitan de echipă Bogdan Ulian.

La final, după 6 runde, echipa CSMB a înregistrat 4 victorii, 2 remize și nicio înfrângere. Pregătirea și valoarea extraordinare ale copiilor noștri ne-au adus cupa și medaliile de aur.

La categoria Under 8 au participat echipe puternice din Satu Mare, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Vulcan și Pitești.

Performanța de la șah clasic, realizată la Băile Olănești, completează palmaresul unui an de excepție, în care copiii de la CSMB au reușit, în luna iulie, la Iași, să cucerească titlul de campioni naționali la șah rapid și șah blitz. Se poate spune că șahiștii de la clubul Capitalei au Tripla Coroană, ei fiind campioni la toate cele trei stilurile de joc.

În perioada 31 octombrie – 5 noiembrie s-a desfășurat la Bascov, județul Argeș, faza națională a programului Pierre de Coubertin ”Vreau să devin Mare Maestru”, inițiat de Ministerul Tineretului și Sportului. La categoria Under 8, după 7 runde, câștigător al medaliei de aur a fost sportivul CSM București Andrei Ulian, cu o impresionantă linie de  5 victorii, 2 remize, nicio înfrângere.

Micii șahiști le mulțumesc doamnei Mariana Popescu pentru organizarea deplasării și domnului maestru Ion Glodeanu pentru pregătirea care i-a făcut campioni.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share