Sah. Echipa de senioare a CSM Bucuresti a castigat Cupa Romaniei la sah-rapid

Secția de șah a CSM București (șef compartiment – Maria Popescu) face din nou performanță la cel mai înalt nivel. Echipa feminină de senioare, antrenată de Costică Ciprian Nanu, a câștigat Cupa României la șah-rapid, competiție desfășurată la Iași între 10 și 12 iunie. Jucătoarele de la CSMB au acumulat 9 puncte, devansând Politehnica Iași I (8 puncte).

La această competiție au participat cele mai puternice echipe din România, cu un palmares bogat și cu o veche tradiție în șah. Fetele noastre au avut o prestație foarte bună, s-au mobilizat foarte bine, reușind să cucerească trofeul. Marele Maestru Internațional Costică Ciprian Nanu a fost tot timpul aproape de sportivele noastre, dându-le cele mai bune indicații tehnice, în timp ce Maria Popescu și-a adus contribuția din punct de vedere psihologic, mobilizând foarte bine echipa.

Cupa Rom 2 sah rapid IasiComponența echipei a fost următoarea:
1. Peptan Corina Isabela
2. Ionescu Irina
3. Sgircea Raluca Silvia
4. Morea Georgian Steluta
5. Bucur Denisa Andreea
Antrenor principal: Nanu Costica Ciprian
Sef compartiment șah: prof. Maria Popescu

Cupa României la șah rapid a avut loc la numai câteva zile după ce s-au încheiat Campionatul European de șah clasic – senioare, competiție desfășurată în stațiunea Mamaia. Într-o companie extrem de puternică (au participat 112 sportive), Corina Isabela Peptan s-a clasat pe locul 29, iar Irina Ionescu s-a clasat pe locul 38.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share