Sah. CSM Bucuresti – medalie de bronz la Superliga Nationala de senioare

Secția de sah de la CSM Bucuresti (coordonator, prof Maria Popescu) continuă să fie una dintre animatoarele competițiilor interne. La Campionatul Național pe echipe senioare – Superliga Națională, competiție desfășurată la Călimănești, echipa CSMB a obținut medaliile de bronz, o performanță ce reconfirmă valoarea secției.

Superliga Națională a avut parte de meciuri extrem de interesante. Într-o competiție dificilă, cu adversari puternici și experimentați, fetele de la CSM București au demonstrat constanță, valoare și dăruire în joc. Marele Maestru Internațional, Costică Ciprian Nanu, și-a demonstrat capacitatea unui foarte bun antrenor, reușind să le transmită fetelor cele mai bune informații de joc și o tactică adaptată pentru fiecare adversar în parte. Un aport esențial a avut și prof. Maria Popescu, șeful compartimentului șah, care s-a ocupat și de pregătirea psihologică a fetelor, reușind astfel că aducă un plus de valoare întregii echipe.

Echipa CSM București a avut următoarea componență: Corina Isabela Peptan, Irina Ionescu, Raluca Silvia Sgircea, Elizaveta Bogdan, Georgiana Steluța Morea, Denisa Andreea Bucur, Deimante Daulyte. Antrenor – căpitan de echipă: Costică Ciprian Nanu. Șef compartiment: Maria Popescu.

Clasament final: 1. Politehnica Iași 21 p, 2. CS Stud. Medicina Timișoara 19,5 p, 3. CSM București 18,5 p.

maria-popescu-si-nanu-csmb-sah

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share