ȘAH. Andrei Ulian, victorie de prestigiu la Turneul Internațional ”Trofeul Litoralului”

Unul dintre cei mai talentați tineri șahiști de la CSM București, Andrei Ulian, s-a aflat în ultimile trei săptămâni pe litoral, unde a participat la Cantonamentul Campionilor (13 iunie – 20 iunie), la două probe ale Festivalului Internațional de Șah Cap Aurora – FISCA (18, 19 iunie) și la Festivalul Internațional de Șah Trofeul Litoralului (24 iunie – 2 iulie). În cantonamentul organizat de Federatia Română de Șah, Andrei a participat în fiecare zi la șase ore de cursuri intensive predate de Marii Maeștrii Vladislav Nevednicii, Alin Berescu, Cătălin Ardelean, Gabriel Mateuță, Mircea Pavlov, Iulia Ionică.
La FISCA, Andrei a câștigat premiile ”Best Under 8 la Fischer Random Chess” și ”Best under 10 șah tematic – Pe Urmele lui Florin Gheorghiu”. La cel mai tare turneu internațional al verii, Trofeul Litoralului, ajuns la ediția a XXV-a, Andrei a reușit să domine competiția și să o câștige cu 7 victorii din 8 partide, deși printre cei 61 de concurenți aflați la start s-au regăsit jucători de top din România, Rusia și Republica Moldova. Prin aceste rezultate deosebite Andrei mai arată încă o dată că este cel mai bun șahist din categoria lui de vârstă.
Pentru Andrei Ulian urmează o perioadă de pregătire la club cu domnul antrenor Ion Glodeanu în vederea Campionatului Național pe echipe, care va avea loc în ultima decadă a acestei luni la Iași, și pentru Campionatul European din septembrie, care se va desfășura în stațiunea croată Porec.
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share