Rugby. Victoria in meciul de la Cluj sta in momentele fixe

”Tigrii” lui Daniel Neaga pregătesc ultimul meci al turului, etapa 7 a Superligii CEC Bank, în care vor întâlni CS Universitatea Cluj. Având o singură victorie din 5 jocuri disputate, băieții noștri merg în deplasare cu un singur gând, victoria!

Meciul cu Steaua din etapa trecută a fost unul foarte bun, despre care Adrian Ion, căpitanul Tigrilor, declară: „A fost un meci echilibrat pe întreaga durată a partidei. Au fost unele greșeli individuale de care Steaua a profitat. Ne-am dorit foarte tare să câștigăm, dar Steaua a dat dovadă astăzi de un plus de valoare”.

Nivelul de joc a crescut de la etapă la etapă, iar asta dă încredere colectivului.

În ceea ce privește meciul următor, redăm perspectiva antrenorului principal, Daniel Neaga: „Meciul de sâmbătă este între două echipe cu valoare similară. Diferența cred că va fi făcută de momentele fixe, tușa și grămada ordonată. Săptămâna aceasta am insistat la antrenamente pe jocul din tușă. În meciul de vineri, cu Steaua, cred că o mai mare atenție a coordonării între trăgător și prinzător ne-ar fi putut aduce mai aproape de bonusul defensiv și poate chiar victoria”.

CS Universitatea Cluj – CSM București, sâmbătă 10 septembrie, ora 11, Stadion Iuliu Hațieganu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share