Rugby. Tigrii sunt pregătiți pentru confruntarea cu Dinamo din Cupa Regelui

CSM București întâlnește duminică 9 octombrie, ora 11 pe Stadionul Olimpia pentru a 3-a oară în acest an pe Dinamo în etapa 4 din Cupa Regelui.

Meciurile precedente din Cupa României și SuperLigă au fost câștigate la limită după un joc foarte strâns de către Dinamo, cu scorurile de 7-14, respectiv 25-33.

Dragoș Niculae, antrenorul înaintării Tigrilor ne spune care crede că sunt punctele forte ale echipei din Ștefan cel Mare: „Dinamo este o echipă cu tradiție, are o gramadă ordonată foarte puternică și jucători cu experiență. Sunt bine organizați în tușă și grămadă. Iar Demici și Hîldan, antrenorii echipei, lucrează de mult împreună, au o coeziune care dă siguranță grupului.”

În ceea ce privește ce ne-ar putea aduce victoria în meciul de mâine, Dragoș Niculae continua: „Cred că putem face diferența la linia a IIIa, avem jucători de travaliu, de apărare, jucători care pot lua partida pe cont propriu. De asemenea, uvertura și centrii sunt destul de experimentați. Avem atuuri să câștigăm partida. Suntem o echipă completă care cu atitudinea potrivită poate câștiga orice meci. Trebuie numai să ne dorim victoria.”

Dinamo a început Cupa Regelui cu două partide pierdute în fața Timișoarei și a Stelei, dar vine după o partidă câștigată acasă cu Iașul. CSMB are tot două partide pierdute cu Steaua și Iași, iar etapa trecută a stat. Lotul este valid cu excepția lui Tiberiu Conache. Revine și Lama Sioeli după accidentare, care dă un plus de viteză jocului pe linia de treisferturi.

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share