Rugby. Tigrii joaca finala mica a Cupei Regelui

Rugbiștii de la CSM Olimpia București au cedat, sâmbătă, în semifinalele Cupei Regelui, scor 48-20 (15-6), într-un meci disputat la Baia Mare, în fața puternicei echipe CSM Știința. În urma acestui rezultat, Tigrii vor disputa finala mică a competiției, sâmbătă, 3 decembrie (ora 11:00), pe Stadionul Arcul de Triumf – FRR.

”Tigrii” nu au reușit să furnizeze a doua surpriză consecutivă în Cupa Regelui. După victoria de la Timișoara, din barajul pentru semifinale, rugbiștii Capitalei au plecat spre Baia Mare cu gânduri mari, dar s-au lovit de o echipă extrem de solidă. Jucătorii de la CSM Olimpia au stat destul de bine în joc, mai ales în prima repriză, însă partea a doua a fost dominată clar de gazde. ”Am dat peste o echipă bine organizată, iar noi am avut unele probleme, în special în zona grămezii ordonate, unde am primit trei eseuri în repriza a doua”, a declarat antrenorul Ovidiu Cârcei.

Gazdele au punctat prima oară printr-un eseu (netransformat), dar CSM Olimpia a pus la rându-i puncte la tabelă prin lovituri de pedeapsă concretizate de Siale Fahiua. La jumătatea primei reprize, scorul era de numai 8-6 pentru Baia Mare. Zimbrii au terminat prima repriză și au început-o pe a doua cu câte un eseu (22-6), iar CSM Olimpia a replicat printr-o încercare semnată de Siokivaha (transformată de Siale). Au urmat trei eseuri consecutive ale băimărenilor, iar Tigrii au reușit doar reducerea handicapului, prin eseul marcat de Makefu Tongi (transformat de Ispir).

Au marcat pentru CSM Olimpia: Siokivaha și Makefu – eseuri, Siale – 2 lovituri de peseapsă și 1 transformare, Ispir – 1 transformare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share