Rugby. Tigrii au cucerit medaliile de bronz ale Superligii, editia 2015

CSM Olimpia Bucureşti a încheiat în mod superb cel mai bun sezon din istoria clubului. Tigrii s-au impus vineri în finala mică a Superligii CEC Bank, scor 21-8 (15-8) cu Steaua, adjudecându-şi astfel medaliile de bronz. Acesta a fost a doilea set de trofee din acelaşi metal cucerit în 2015, după cele din Cupa Regelui. Pentru tot cea ce au reuşit, jucătorii şi colectivul tehnic coordonat de Danie de Villiers merită felicitări!

CSM Olimpia a acceptat să dispute finala mică pe terenul din Ghencea, deşi iniţial jocul trebuia să se joace la Baia Mare. Chiar dacă au evoluat practic pe terenul advers, Tigrii au dominat partida, în special a nivel tactic. Din punct de vedere al pachetelor de înaintare balanţa a fost echilibrată, însă diferenţa s-a făcut la tuşele câştigate pe repunere adversă, la aşezarea în teren şi la determinare.

Deşi toată echipa merită remarcată pentru efortul colectiv şi pentru unitate, jucătorul care a punctat decisiv a fost Marian Ispir. Aripa Tigrilor a marcat ambele eseuri ale echipei lui Danie de Villiers: primul după o intercepţie la 40 de metri de butul advers (cursă imposibil de oprit), al doilea după o minge jucată rapid la mână. Celelalte puncte ale CSM-ului au fost marcate de Florin Vlaicu: 1 transformare şi 3 lovituri de pedeapsă.

adrian ion

”CEI MAI BUNI DIN BUCUREȘTI”

Jucătorul meciului a fost declarat căpitanul Adrian Ion (foto), cel care a muncit enorm, alături de pachetul de înaintare, atât în atac, cât și în apărare. ”Performanța noastră s-a bazat pe dorință, sacrificiu și încredere. Am arătat că suntem o familie adevărată, nu știu câți ar fi rezistat în locul nostru. Cred că problemele prin care am trecut ne-au unit, ne-au făcut mai puternici. Ne-au făcut învingători, cei mai buni din București!”, a declarat Adrian Ion.

Componenţa echipei CSM Bucureşti în finala mică:

 1. TUDOR GEORGE
 2. BECA CATALIN
 3. GORDAS ALEXANDRU
 4. AGIACAI ONAL
 5. RATIU COSMIN
 6. VASILE DRAGOS
 7. MITU ALEXANDRU
 8. ION ADRIAN [C]
 9. IVAN VALENTIN
 10. VLAICU FLORIN
 11. ISPIR MARIAN
 12. SOLA JOHNNY
 13. FAHIUA SIALE
 14. CONACHE TIBERIU
 15. ATELEA OKATI

Rezerve

 1. TONGIA MAKEFU
 2. NERE NICOLAE
 3. IACOB NICHITA
 4. SOBOTA KAMIL
 5. MELINTE LAURENTIU
 6. MITROI ANDREI
 7. BELDEAN ALEXANDRU
 8. STATULESCU DANIEL

Antrenor: Danie de Villiers

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share