Rugby. Tigrii incheie sambata sezonul regulat: restanta cu Baia Mare

Sambata, 24 octombrie 2015, incepand cu ora 11:00, Stadionul Olimpia din Capitala va gazdui meciul dintre CSM Olimpia Bucuresti si CSM Stiinta Baia Mare, restanta din etapa a sasea a Superligii la rugby – sezonul regulat. Inaintea acestei intalniri, Tigrii sunt pe locul patru in clasament, cu 20 de puncte obtinute in 9 jocuri, in timp ce Stiinta Baia Mare este pe locul trei, cu 25 de puncte din 8 jocuri.
Chiar daca meciul cu Stiinta Baia Mare nu poate modifica situatia Tigrilor in clasamentul Superligii decat in conditii speciale – CSMB ar trebui sa castige acum cu punct bonus ofensiv, la o diferenta de cel putin 15 puncte, iar Baia Mare sa nu ia niciun punct in ultima restanta, cu Steaua, condiții greu de îndeplinit cumulat -, rugbiștii antrenati de Danie de Villiers sunt decisi să facă un joc bun, de calitate si sa mearga numai la victorie.
Pentru acest meci, CSM Bucuresti nu va putea conta pe mai multi jucatori. Surugiu, Prunaru si Taufui sunt accidentati, iar Adrian Ion este menajat in vederea barajului pentru semifinale, unde Tigrii vor întâlni cel mai probabil pe CS Dinamo, pe 07 noiembrie (Stadion Olimpia).
Meciul CSM Olimpia – CSM Știința Baia Mare va fi transmis in direct pe TVR 2, sambata, incepand cu ora 11:00.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share