Rugby. Cupa Romaniei. Victorie mare a Tigrilor: 16-13 cu Steaua

Tigrii au dat lovitura în penultima etapă a Cupei României, Grupa I valorică. Sâmbătă, pe stadionul Olimpia, CSM Olimpia București a reușit să învingă Steaua cu 16-13 (13-13), la capătul unui meci în care rugbiștii antrenați de Daniel Neaga au fost extrem de motivați. Până la acest meci Steaua era neînvinsă în acest sezon.

CSM Olimpia a început în forță, desprinzându-se la 10-0 în numai un sfert de oră: eseu marcat de Richard Plopeanu, transformat de Siale Fahiua, care avea să concretizeze în puncte și o lovitură de pedeapsă.

Steaua a avut nevoie tot de un sfert de oră pentru a restabili egalitatea, dar CSM a luat din nou avantaj printr-o lovitură de pedeapsă transformată de Siale Fahiua (13-10). Presiunea din finalul primei reprize le-a adus oaspeților șansa de a egala din nou, tot din lovitură de pedeapsă din zonă centrală.

În repriza a doua Tigrii s-au apărat perfect, chiar și atunci când au evoluat cu un jucător mai puțin, și au dat lovitura prin același Siale Fahiua, în minutul 57 – lovitură de pedeapsă transformată în puncte. Defensiva a rezistat forcingului de final al Stelei și CSM Olimpia a ajuns astfel la patru puncte în spatele locului 4. În ultima etapă, CSM Olimpia va juca în deplasare la Universitatea Cluj.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share