Rugby. Cupa Romaniei. Tigrii, pregatiti pentru confruntarea cu Steaua

Tigrii se pregătesc la Izvorani pentru meciul de sâmbătă cu Steaua, din etapa a 6-a a Cupei României (Grupa I valorică). Lotul este întărit cu Alexandru Mitu și Adrian Ion (căpitanul echipei), recuperați după accidentările suferite și apți de joc. Iată ce declară Daniel Neaga despre meciul de sâmbătă:
„În primul rând vreau să felicit fetele pentru câștigarea unui nou titlu de Campiona a României la handbal, pe băieți pentru câștigarea Cupei și, nu în ultimul rând, pe fetele de la volei pentru excepționala performanță, câștigarea Cupei EHF.
Suntem datori și noi să onorăm clubul printr-un joc de calitate sâmbăta aceasta în confruntarea cu Steaua.
Vrem să facem un meci la fel de bun ca și cel cu Timișoara. Îmi doresc ca tigrii să pună în joc tot ce am exersat la antrenament și să nu mai existe greșeli individuale ca în meciul de la Baia Mare. Datorită lotului tânar și a accidentărilor, nu am reușit să menținem un prim 15 mai mult de o etapă. Echipa a suferit modificări de la meci la meci. Încercăm să dăm șanse tuturor jucătorilor, pentru ca la finalul meciurilor de Cupă să ajungem la vârg de formă pentru SuperLigă.”
CSM Olimpia București – CSA Steaua joacă sâmbătă, 23 aprilie, ora 13, pe stadionul Olimpia. Meciul este transmis de Dolce 1.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share