Rugby. Cupa Romaniei. Tigrii au rezistat 60 de minute cu Timisoara

Tigrii lui Daniel Neaga au cedat sâmbătă pe teren propriu, în cetapa a treia a Cupei României, în fața deținătoarei trofeului, dar diferența s-a făcut după minutul 60: CSM Olimpia București – Timișoara Saracens RCM UVT 8-29 (0-5).

Jucătorii de la CSMB au intrat curajos în meci, iar de la primele placaje s-a văzut că nu vor să plece dinainte învinși în fața unei formații care a intrat pe teren din postura de mare favorită. Oaspeții au avut primii ocazia de a pune puncte pe tabelă, dar au preferat (așa cum au mai făcut de fiecare dată în timpul meciului) să joace loviturile de pedeapsă prin baloane trimise în tușă. Faza nu s-a concretizat, iar CSM Olimpia a avut la rându-i șansa de a marca în minutul 10, dintr-o lovitură de pedeaspă, însă Ispir a ratat de puțin ținta. Până la pauză s-a jucat intens, Tigrii remarcându-se printr-o apărare foarte bună. Timișoara a dominat la fazele fixe și a reușit să intre la cabine cu avantaj de cinci puncte, în urma unui eseu obținut în minutul 35.

La reluare, Ispir a redus din handicap (lovitură de pedeapsă), scor 3-5, dar Sarazinii au găsit din nou drumul spre eseu (transformat): 3-12. Replica Tigrilor a venit imediat: eseu marcat de Ispir (fără transformare): 8-12.

În ultimele 20 de minute, pe fondul schimbărilor și al efortului depus, CSM Olimpia a cedat, iar Timișoara a mai înscris trei eseuri (unu transformat): 8-29.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share