Rugby: Calafeteanu si Savin au evoluat in victoria Stejarilor de la Lisabona

Jucatorii CSMB Valentin Calafeteanu si Alexandru Savin (debut) au evoluat astazi in doua reprize, din cele patru, pe care nationala Stejarilor le-a sustinut intr-o partida de verificare impotriva Portugaliei, la Lisabona.
Victoria a revenit Stejarilor cu rezultatul de 33-17, dupa ce a fost condusa cu 10-3 la finalul primelor doua sferturi.

Romania a inceput partida in formula: : 1.Alexandru Savin, Florin Bardasu, Vlad Badalicescu, 4.Johan Van Heerden, 5.Ionut Muresan, 6.Andrei Iurea, 7.Dorin Lazar, 8.Razvan Ailenei, 9.Valentin Calafeteanu, 10.Jody Rose, 11.Stephen Shennan, 12.Florin Vlaicu, 13.Vladut Popa, 14.Ionut Dumitru, 15.Luke Samoa.

“Un test bun pentru noi, ca si echipa. Sunt sigur ca ne va fi foarte util pentru ceea ce ne-am propus in aceasta campanie de calificare la Cupa Mondiala. Ma bucur si pentru Savin ca a debutat si am mare incredere ca, in viitorul apropiat, isi va face debutul si intr-un meci oficial, depinde doar de el”, a declarat Vali Calafeteanu.

Aflat la primul meci, la seniori, pentru Romania, Alexandru Savin a avut o evolutie apreciata si spera sa debuteze si intr-un meci oficial pentru frunza de stejar.
“A fost un meci greu pentru mine, pentru ca este primul la acest nivel, dar am incercat sa respect cat mai mult posibil cerintele antrenorilor si sistemul de joc. Sper sa debutez, cat mai curand, si intr-un meci oficial”, a spus pilierul Tigrilor.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share