Rugby. A 11-a victorie a Tigrilor lui Neaga în DNS: 29-13 cu Știința Petroșani

CSM U23 și-a păstrat invincibilitatea în Divizia Națională de Senori și după etapa a desfășurată sâmbătă, 15 august. Tigrii lui Neaga au câștigat cu 29-13 (15-3) partida disputată pe teren propriu cu Știința Petroșani, aceasta fiind a 11-a victorie consecutivă din 12 etape (CSM U23 mai are de disputat o restanță).
Oaspeții au pus primele puncte pe tabelă, dintr-o lovitură de pedeapsă, dar în continuare CSM U23 a controlat jocul cu autoritate, iar până la pauză a concretizat trei eseuri: Doruș, A. Grigore, Șoană. Pe lângă aceste acțiuni finalizate, jucătorii antrenați de Daniel Neaga au mai avut cel puțin 4-5 care s-au blocat la câțiva metri de butul advers.
Și în repriza a doua tot oaspeții au marcat primii (eseu și transformare), dar superioritatea Tigrilor a fost evidentă. CSM U23 a mai înscris până la final două eseuri, prin Plopeanu și Savin, ambele transformate de Doruș. De remarcat și cele două debuturi în echipa Tigrilor: Ionuț Macoveanu și Filip Șerban, doi jucători de numai 18 ani.
Sâmbăta viitoare, în etapa a 13-a, CSM U23 se va deplasa la Arad pentru partida cu CSUAV.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share