Rio 2016. Incep Jocurile Olimpice. Tigroaicele asteaptă sa le tineti pumnii

CSM București este prezentă cu cinci sportivi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, cea mai importantă competiție mulți-sport a planetei. Ediția cu numărul XXXI va începe oficial astăzi, o dată cu festivitatea de deschidere și aprinderea flăcării olimpice. Printre sportivii care vor defila în această seară pe pista stadionului Maracana din Rio se află și Tigroaicele de la handbal, Oana Manea, Aurelia Brădeanu și Paula Ungureanu. Cele trei sunt doar cele care evoluează sub drapelul tricolor, pentru că CSM București are o grup întreg de internaționale în arena olimpică, la Muntenegru, Franța, Spania și Suedia.

Echipa de handbal a României va debuta în chiar prima zi de întreceri, sâmbătă, cu Angola, iar înaintea acestui meci, Tigroaicele Oana Manea și Mica Brădeanu le-au transmis un mesaj fanilor de acasă: ”Țineți-ne pumnii! Vom face tot posibilul să nu vă dezamăgim!”.

Tot în prima zi își va face debutul și Monica Niculescu, pe tabloul de simplu al turneului olimpic. În primul meci, jucătoarea noastră o va întâlni pe Veronica Cepede Royg din Paraguay, un meci în care Monica pornește ca favorită.

În fine, cel de-al cincilea sportiv de la CSMB în lotul tricolor, atletul Marian Oprea (triplusalt) va ajunge la Rio abia pe 7 august.

Siteul clubului nostru că va ține la curent pe perioada Jocurilor Olimpice cu rezultatele sportivilor de la CSM București.

Hai, România!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share