PUZZLE. Ilustrate din vacanta Tigroaicelor!

Vacanța ”Tigroaicelor” se apropie de final! Vineri va avea loc tragerea la sorți pentru grupele EHF Champions League, iar fetele urmează să se alăture echipelor naționale pentru pregătirea participării la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro (5-21 august 2016).
Noi am decis să aruncăm o privire pe conturile sociale ale ”Tigroaicelor” noastre pentru a vedea ce au mai făcut în vara aceasta…

nan 1

 

 

 

1. Cristina Nan
Casă de piatră, Cristina & Johnny Sola (component al echipei de rugby CSMB)! Suntem foarte bucuroși pentru această nuntă în familia Tigrilor!

 

 

 

bella 2

 

 

2. Isabelle Gullden
Se pare ca Bella are câteva talente ascunse, printre care și iscusința din jocul de golf. Cine ar fi bănuit!?

 

 

 

 

 

carmen martin

 

 

3. Carmen Martin
Carmen și-a petrecut aproape toată vacanța alături de naționala Spaniei. Între zboruri ea a oferit această poză cu descrierea… ”Iubesc să călătoresc!”.

 

 

 

 

varzaru

 

 

4. Cristina Varzaru
Doamna profesoară, Cristina Vărzaru, a reușit să fugă îndeajuns de la cursuri și să se bucure de puțin soare pe malul Mării Negre. Complet meritat, spunem noi!

 

 

 

 

niombla5. Gnonsiane Niombla
Una dintre noile achiziții ale CSM București, Gnonsiane Niombla, se bucură de vacanță alături de partenerul ei, înainte de Jocurile Olimpice, unde va participa alături de naționala Franței, din care face parte și noul inter dreapta al ”Tigroaicelor”, Camille Ayglon Saurina.

 

 
majda

 

 

6. Majda Mehmedovic
Noua extremă stanga a ”Tigroaicelor” se bucură de atmosfera relaxantă de acasă înainte de prima sa aventură la o nouă echipă!

 

 

 

 

nani si iordache

 

 

 

7. Alina Iordache & Cristina Nan
Vacanță fără puțină muncă? Nu și pentru Alina Iordache și Cristina Nan. Știm cu toții că urmează un sezon greu…

 

 

 

line

 

 

 

8. Line Jorgensen
Cu toții ne-am bucurat să o avem din nou pe teren pe Line Jorgensen, după perioada de recuperare de după Campionatul Mondial din decembrie. Line continuă să muncească pentru a fi în formă maximă în sezonul următor!

 

 

 
gruba

 

 

 

9. Jelena Grubisic
Cea mai bună jucătoare a EHF Champions League Final4 din Budapesta profită de vacanță pentru a fi alături de compatrioții săi la una din taberele organizate în Croația.

 

 

 
bella 1

 

 

10. Bella Gullden
Alături de prieteni în vacanță pare să fie motto-ul Bellei Gullden. Din păcate, Maria Fisker nu va continua la CSM București, însă prietenia celor două pare că va continua mult de acum înainte.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share