Punct bonus defensiv pentru CSM Bucuresti in meciul cu Baia Mare

Etapa a IV-a a Cupei Romaniei a programat pe Arena Zimbrilor meciul dintre CSM Stiinta Baia Mare si CSM Bucuresti, meci incheiat cu victoria gazdelor cu 22-15, astfel ca Tigrii obtin punctul bonus defensiv.

Partida a inceput cu Baia Mare in ofensiva, astfel ca dupa cateva minute acestia au reusit sa deschida scorul dupa o lovitura de pedeapsa transformata de Ratu Taniela Maravunawasawasa pentru 3-0. A urmat apoi un eseu reusit de aripa Mihai Lamboiu , ramas netransformat, tot pentru gazde si scorul devenea 8-0.

Tigrii au replicat prin lovitura de pedeapsa transformata de Darren Baron, eseul inscris de Hinckley Vaovasa, transformat de acelasi Darren Baron si preluau conducerea cu 10-8.

Pana la pauza, baimarenii au mai inscris un eseu prin Iuri Natriashvili transformat de Alexandru Bucur si scorul primei reprize a fost 15-10.

In repriza a doua, in urma unei actiuni prelungite in terenul Tigrilor, CSM Stiinta Baia Mare a beneficiat de un eseu de penalizare si se distantau la 22-10 in minutul 48.

Pana la finalul partidei, aripa bucuresteana, Sioeli Lama a reusit sa reduca din diferenta dupa ce a inscris un eseu, netransformat, obtinand astfel punctul bonus defensiv, scorul final fiind 22-15.

Pentru CSM Bucuresti urmeaza etapa a VI-a a Cupei Romaniei, impotriva lui Dinamo Bucuresti, sambata 9 decembrie, de la ora 13.00, pe stadionul Florea Dumitrache.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share