Parteneriat. Electromontaj SA, 400.000 de euro pentru CSM Bucuresti

Un nou sponsor de marcă s-a alăturat familiei Tigrilor: compania ELECTROMONTAJ SA a semnat un contract în valoare de 400.000 de euro cu CSM București. Parafarea actelor s-a realizat în cadrul unei conferințe de presă organizate vineri, la Sala Polivalentă din Capitală. Din partea CSMB au fost prezenți directorul general Bogdan Vasiliu și team managerul echipei feminine de handbal, Nicolae Luca, în timp ce compania Electromontaj a fost reprezentată de directorul economic Barbu Roșoiu și directorul diviziei externe Petruță Moisa.

Bogdan Vasiliu: ”Mă bucur nespus că un sponsor foarte puternic, Electromontaj, vine lângă noi cu o contribuție de 400.000 de euro, pentru anul 2016. Este încă un pas făcut de noi, de clubul nostru, în a încerca să atragem cât mai mulți sponsori, cât mai mulți investitori din mediul privat. Compania Electromontaj este reprezentată azi de domnul director Barbu Roșoiu și de domnul director Petruță Moisa, cărora le mulțumim mult pentru sprijin”.

Cristina Vărzaru i-a acordat domnului Petruță Moisa un tricou din partea echipei feminine de handbal CSMB. ”Avem un tricou cu numărul 10, pentru un sponsor de nota 10. Vă mulțumim din suflet că ați ales să fiți alături de noi și eu personal vă spun că ați făcut o mișcare câștigătoare. CSM București și în general sportul de performanță românesc duc faima echipei și numele tuturor celor implicați. Dorim să facem același lucru și pentru firma dumneavoastră. Este un ajutor reciproc, de care ne bucurăm enorm”, a declarat Cristina Vărzaru.

Petruță Moisa: ”Suntem bucuroși să auzim că suntem un sponsor puternic. Lucrăm pentru electrificarea mai multor țări, peste 20 de țări din lume. Important este că am fost impresionați de parcursul CSM București și am considerat că trebuie să ajutăm, atât timp cât există această posibilitate. Sperăm să fie un motiv de mândrie pentru ambele părți. Doresc succes echipei”.

Barbu Roșoiu: ”Contractul este pe un an calendaristic și poate fi prelungit în funcție de situația economico-financiară a firmei. Deocamdată, aceasta este foarte bună și se prevede a fi bună și anul viitor. Este prima dată când facem o sponsorizare în sport, dar am ținut cont că este un club serios, care are multe discipline și în toate are rezultate. În special în handbal, pentru că am urmărit echipa și în sală și la televizor și am vrut să susținem fetele. Sportul de performanță nu se poate face decât cu efort, atât din partea fetelor, cât și din partea clubului, care trebuie să asigure resursele financiare”.

Directorul general CSMB, Bogdan Vasiliu, a ținut să sublinieze că un mare merit în semnarea contractului îi revine fostului director general, Constatin Căliman. ”Îi mulțumesc domnului Caliman pentru acest lucru, dar și pentru lucrurile bune făcute pe timpul mandatului său”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share