O noua victorie la peste 10 goluri diferenta pentru Tigroaice in Liga Campionilor

O noua demonstrație de forță a Tigroaicelor în Polonia și echipa pregătită de Helle Thomsen se instalează pe primul loc al Grupei A din Liga Campionilor.

 Vistal Gdynia – CSM București 23-34 (9-18)

Meciul a debutat cu o accidentare suferită de Martyna Boryslawska, jucătoarea celor de la Gdynia, în secunda 30. De altfel, gazdele au avut un start mai bun de partidă și au condus cu 4-3 în minutul 9. Cristina Neagu a ieșit la rampă, înscriind de 2 ori consecutiv, iar din acel moment CSM București s-a distanțat treptat pe tabelă. Apărarea a început să funcționeze din ce în ce mai bine, iar paradele Jelenei Grubisic ne-au amintit de finala Ligii Campionilor, câștigată în fața echipei Gyor. Cu două aruncări de la 7 m apărate și numeroase intervenții pe atacul pozițional advers, Gruba a avut un procentaj extraordinar în prima parte a jocului, reușind să pareze mai bine de jumătate din aruncările trimise către poarta noastră. Tandemul Neagu-Gullden a funcționat extrem de bine pe atac, astfel încât partida era tranșată încă de la pauză în favoarea noastră, scor 18-9.

În partea a doua, Helle Thomsen a avut ocazia să ruleze întreg lotul, astfel încât garnitura de start să fie odihnită pentru meciul de sâmbătă cu Brașovul. Cristina Neagu a încântat prin evoluția ei, iar la finalul partidei și-a trecut în cont 12 reușite, în acest moment aflându-se pe prima poziție în clasamentul golgheterilor, cu 24 de goluri.

CSM București: Grubisic, Ungureanu, Iordache – portari; Udriştioiu 2, Frafjord 2, Gullden 2, Curea 2, Neagu 12, Jacobsen, Jorgensen 1, Bazaliu 2, Manea 2, Kurtovic 2, Niombla 2. Hagman 3, Mehmedovic 2

Vistal Gdynia: Gapska, Kaminska, Kordowiecka – portari; Blaszkowska 1, Boryslawska, Gutkowska 1, Janiszewska 3, Kowalczyk 3, Kulwinska 2, Labuda 1, Matieli 1, Pekala, Stanulewicz, Szaragawa 2, Uscinowicz 7, Zych 2. Antrenor: Agnieszka Truszynska

Pentru Tigroaice urmează două confruntări interne: sâmbătă, de la ora 12:00, se vor deplasa la Brașov pentru  partida împotriva echipei Corona, iar apoi vor primi vizita celor de la SCM Craiova, într-un meci ce se va disputa miercuri, 18 octombrie, de la ora 17:30, în Sala Rapid.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share