Minivolei feminin. Tigroaicele sunt campioanele Romaniei

Tigroaicele noastre au numai 11 ani. Atunci când au intrat în familia CSM București, acum trei ani de zile,  ele luau contact cu lumea voleiului pentru prima dată. Și de atunci, zi de zi, au muncit pentru un vis, acela de a fi campioanele României. Plecate la Craiova, unde s-a desfășurat turneul final al Campionatului Național de Minivolei, un singur gând le-a călăuzit pașii, acela de a fi campioanele țării noastre. Îndrumate de Adrian Negrei și Florentina Ionașcu, la turneul final junioarele au întâlnit echipele CSS Târgoviște, CSS Bacău și CSV Craiova, iar în finală s-au luptat cu CSS Târgoviște. Ele au câștigat toate cele cinci meciuri, au cedat un singur set și s-au întors la Bucucrești cu medalia de aur.

Antrenorul echipei, Adrian Negrei, a declarat: „Sunt foarte fericit și atât de mândru de Tigroaicele noastre. Sunt mulțumit de reușita lor și iată că după trei ani de muncă au apărut și rezultatele. În urma acestui turneu, ele au demonstrat că sunt cele mai bune minivoleibaliste din țară, iar provocările peste care au trecut nu au fost deloc ușoare, dar junioarele noastre au arătat că sunt puternice și că își merită titlul de campioane.”

CSM București pune accentul și investește în generația de “mâine”. Centrul de Copii și Juniori (CCJ) are peste 1320 de sportivi, iar secția de volei are în componența sa peste 260 de copii. CSMB le oferă copiilor interesați de sport cadrul perfect pentru a se forma și dezvolta în sportivii viitorului (antrenori și profesori experimentați, antrenamente gratuite, săli de sport în aproapierea domiciliului). Vă așteptăm în familia noastră!

Componența echipei: Maria Nistor, Alexia Vlad, Maria Știrbu, Eliza Oțet, Luana Almăjanu, Smaranda Ene, Alina Copcic, Mishell Tserennadmid, Alexandra Agachi, Florentina Ilie, Ștefania Botea, Ruxandra Răileanu și Bianca Ionașcu.

Rezultate turneu final:

Finală: CSM București vs CSS Târgoviște 3-0 (25-1, 26-24, 25-22)

Semifinală: CSM București vs CSS Bacău 3-0 (25-8, 25-13, 25-14)

Seria I: 

CSM București vs Penicilina Iași 3-1 (25-8, 25-2, 12-25, 25-7)

CSM București vs CSV Craiova 3-0 (25-11, 25-15, 25-18)

CSM București vs CSS Târgoviște 3-0 (25-18, 25-16, 25-3)

Clasament final:

1. CSM București

2. CSS Târgoviște

3. CS Dinamo București

4. CSS Bacău

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share