Minihandbal. Tigrisorii au participat la Festivalul de la Craiova

Minihandbalul prinde din ce în ce mai mult teren în Romania, iar numărul festivalurilor organizate pentru cei mai mici jucători crește îmbucurător. Pentru CSM București, care acordă o atenție deosebită practicării handbalului de la cele mai mici vârste, fenomenul se potrivește ca o mănușă.

În perioada 21-22 decembrie, echipa masculină de minihandbal de la CSMB, antrenată de prof. Mihaela Alupoaie, a participat la Festivalul de la Craiova, organizat de Federația Română de Handbal, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, Asociaţia Judeţeană de Handbal Dolj și Handbal Club Municipal Craiova. Cu câte două meciuri disputate în fiecare zi, fără a fi contabilizate golurile marcate, Tigrișorii au avut posibilitatea să descopere bucuria competiției și a jocului în colectiv, într-o atmosferă specifică fenomenului. CSMB a întâlnit următoarele echipe: Romanați Caracal 2, DSCL Caracal 1, Olimpic Mizil și CSS Craiova.

Componența echipei CSMB: Alexandru Cristea, Antonio Nedea, Bogdan Oancea, Mircea Marian Stanciu, Gabriel Fortu, Stefan Purcea, Ionut Daniel Alecu, Robert Ionut Frăsineanu, Mihai Catargiu, Yusuf Genc. Antrenoare: prof. Mihaela Alupoaie

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share