Minihandbal feminin. Micutele tigroaice isi croiesc drumul spre o noua medalie

Weekend-ul 7-8 mai a fost unul de vis pentru CSM București. Pe lângă super performanța handbalistelor senioare, proaspăt câștigătoare ale Ligii Campionilor, echipele noastre de copii și juniori au triumfat la competițiile în care au fost angrenate.
Minihandbalistele de la CSMB, pregătite de Diana Butulescu, Constanța Stanciu și Camelia Dinu, au defilat la turneul semifinal, obținând o nouă calificare în faza superioară a Campionatului Național. Cu 4 victorii din tot atâtea meciuri disputate, micuțele „tigroaice” au încheiat competiția pe primul loc, în aplauzele spectatorilor prezenți în Sala Sporturilor din Plopeni.

Repartizate în grupa B, fetele noastre au trecut pe rând de CSS Târgoviște, CSS Slobozia și CS Rapid București. În finala mare, CSMB a dat piept cu rivala din București, CSS 6, într-un meci pe care handbalistele noastre l-au câștigat fără emoții.

Rezultate Turneu Semifinal – Plopeni, 7-8 Mai

CSM București – CSS Targoviste – 23-10 (13-4)

CSM București – CSS Slobozia 13 – 7 (7-4)

CSM București – CS Rapid Bucuresti 9-8 (4-4)

CSM București – CSS 6 București  17-8 (9-4)

Lotul deplasat la Plopeni este format din: Daria Uhrec, Ștefania David, Ana Burada, Analisa Ioniță, Maria Ștefănescu, Rebeca Niculescu, Rebeca Stanciu, Ane Mary Aștefănoaei, Nicoleta Dumitru, Maria Tepurlui, Gabriela Chirpisizu, Alexandra Saracin, Larisa Luca, Daria Dragomir, Alissa Ungureanu, Raluca Nicolau, Larisa Marin, Rebeca Ivan. Antrenori: Diana Butulescu, Constanța Stanciu și Camelia Dinu. Coordonator CCJ: Aurelia Mărgulescu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share