MicroFruits devine partenerul Clubului Sportiv Municipal Bucuresti

CSM Bucuresti a semnat un nou parteneriat, cu SC Microfruits SRL, pentru o perioada de un an de zile. SC. Microfruits SRL., ce isi desfasoara activitatea in domeniul distributiei de legume-fructe si transporturilor rutiere de marfuri, a decis implicarea în proiectele CSM urmărind atât activitatea de performanta a fetelor de la HFS cat și a copiilor din Centrul de Copii si Juniori.

Adrian Racovita – Director General SC Microfruits SRL

„Ne bucura faptul ca putem fi alaturi de o echipa emblematica pentru Bucuresti, dar totodata si pentru Romania prin performantele sale, o echipa care constituie un reper pentru multi tineri practicanti ai handbalului, ai sportului in general, indiferent de ramura. Este un prilej de a sustine sportul de performanta, dar in acelasi timp, de a spori sansele de a gasi noi performeri care sa ne reprezinte in viitor in competitiile internationale.

Credem cu tarie in sintagma ,, miscare, sport, sanatate” si ne dorim sa fie angrenat un numar cat mai mare de copii in activitati sportive organizate, iar copiii de la Centrul de Copii si Juniori, prin rezultatele obtinute, demonstreaza faptul ca este un proiect viabil. Am venit alaturi de Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, sectia de handbal, pe de o parte din dorinta de a sustine performanta, dar si pentru faptul ca, in spatele acestor minunate jucatoare profesioniste, cu o notorietate recunoscuta, se afla o echipa de oameni profesionisti, experimentati cu obiective indraznete, care merita toata sustinerea noastra. Speram intr-un parteneriat lung si benefic cu Clubul Sportiv Municipal Bucuresti.”

Alin Petrache – Director General CSM Bucuresti

„Atragerea de sponsori este una din  principalele activități care preocupa conducerea CSM Bucuresti. Personal, încurajez și susțin investițiile în clubul nostru, în Centrul de Copii și Juniori al acestuia deoarece s-au dovedit a fi rentabile și de durata. În plus, reclama și publicitatea prin sport s-a dovedit a fi cea mai eficienta metoda de promovare a firmei. Felicit societatea Microfruits pentru alegerea făcută.”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share