Microfruits alaturi de CSM Bucuresti pentru inca un sezon

Compania romaneasca S.C. Microfruits S.R.L, care s-a alaturat proiectului nostru la inceputul sezonului 2016-2017, identificand valori comune si ambitii pe masura, va continua sa fie alaturi de CSM Bucuresti pentru cel putin inca un sezon. Parteneriatul dintre CSM Bucuresti si S.C. Microfruits S.R.L continua sa isi propuna sa contribuie la succesul handbalului feminin in Romania si in competitiile europene.

 Gabriela SZABO – Director General CSM Bucuresti: „Ne bucuram ca Microfruits va continua sa fie alaturi de CSM Bucuresti pentru inca un sezon. Este foarte important sa avem langa noi parteneri care ne impartasesc pasiunea pentru performanta si un stil de viata sanatos, recunoscand in acelasi timp importanta unei alimentatii echilibrate.”

Adrian RACOVITA – Director General Microfruits: „Am pornit de la  ideea de a sustine sportul de performanta, dar in acelasi timp  de a spori sansele de a gasi noi performeri care sa ne reprezinte  cu success in competitiile internationale. In acest moment, Centrul de Copii si Juniori, prin rezultatele obtinute, nu face altceva decat sa confirme faptul ca nu am gresit in alegerea noastra. In acceptiunea noastra, sportul trebuie sa devina un fenomen de masa, un factor important in mentinerea sanatatii mentale si fizice, evident alaturi de o alimentatie sanatoasa bazata pe consumul de fructe si legume proaspete.

Totodata, aspiratiile CSM Bucuresti, indreptate catre performanta la cel mai inalt nivel, se identifica cu aspiratiile si valorile Microfruits, ceea ce ne-a determinat sa continuam acest parteneriat si in noul sezon competitional.”

 

Infiintata in anul 2011, S.C. Microfruits S.R.L. este o societate cu capital privat, integral romanesc, care isi desfasoara activitatea in domeniul comertului cu legume-fructe si al transporturilor rutiere de marfuri. Compania ofera clientilor sai toata gama de legume si fructe proaspete (peste 120 de articole), de cea mai buna calitate, in orice sezon, atat din productia autohtona cat si din import, la preturi competitive.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share