Marian Ispir si Iulian Hartig participa la Campionatul European de rugby pe plaja

In perioada 22-23 iulie, 2017, la Moscova, are loc Campionatul European de rugby pe plaja unde vor participa opt echipe.

Echipa Romaniei va avea in componenta doi jucatori legitimati la echipa de rugby seniori a CSM Bucuresti: Marian Ispir si Iulian Hartig, acestia facand parte din lotul de 10 jucatori convocati de antrenorul Cristian Hildan.

Programul Romaniei pe 22 iulie incepe cu meciul programat la ora 11.15 impotriva Italiei, pierdut cu 12-3, urmat de meciul contra Ucrainei de la ora 12.45, castigat cu 9-3 si de meciul cu Azerbaidjan cu incepere de la ora 14.30, castigat de echipa noastra cu 7-3 (raportul eseurilor).

Duminica, 23 iulie se vor desfasura sferturile de finala, semifinalele si meciurile de clasament in urma rezultatelor obtinute sambata, 22 iulie. Romania va intalni Spania in sferturile Campionatului European de rugby pe plaja.

Echipele sunt formate din cinci jucatori, acestia avand la dispozitie doua secunde sa paseze sau sa elibereze balonul in urma unui contact sau placaj.

Echipele participante la European Beach Fives Rugby Championship 2017 sunt: Romania, Ucraina, Italia, Georgia, Belarus, Rusia, Spania si Azerbaidjan.

UPDATE: Romania s-a impus in fata Spaniei cu 9-7 si s-a califcat in semifinalele Campionatului European de Rugby pe plaja. Jucatorii nostri au intalnit in semifinala echipa Italiei in fata careia au pierdut cu 7-3 pentru a juca finala mica. In finala mica Romania a jucat contra Georgiei, finala pierduta cu 8-1 (raportul eseurilor) si astfel, echipa Romaniei s-a clasat pe locul patru la Campionatul European de rugby pe plaja.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share