MAKING OF: Mesajele handbalistilor #CSMB pentru 1 Decembrie

Handbalistii de la CSM Bucureşti nu au uitat importanta zilei de 1 Decembrie si au transmis romanilor mesaje speciale de Ziua Nationala!

Pentru 1 Decembrie, fie ca este vorba despre jucătorii straini sau cei din tara noastra, sportivii Clubului Sportiv Municipal Bucuresti au dorit neaparat sa adreseze, fiecare in stilul sau personal, gandurile bune tuturor romanilor. Extrema Chike Onyejekwe si interul Ionut Ramba s-au distrat copios la filmari si au interpretat cateva versuri din Hora Unirii: „Hai sa dam mana cu mana cei cu inima romana. Sa invartim hora fratiei pe pamantul Romaniei! La Multi Ani, romani de pretutindeni! Fiti mandri ca sunteti romani! Sustineti CSM Bucuresti”.

Puteti urmari mesajele integrale ale sportivilor pe pagina de Facebook CSM Bucuresti Official.

Suporterii sunt chemati sa participe la campania „Luna faptelor bune”

Handbalistii de la CSM Bucuresti ii invita in continuare pe fani sa li se alature la campania desfasurata in luna decembrie, LUNA FAPTELOR BUNE. Intrarea la meciurile de pe teren propriu nu se face in schimbul unui bilet, ci a unei carti sau a unei jucarii, iar produsele stranse vor fi donate copiilor fara posibilitati.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share