Lectie de civilizatie. Sportivii de la CSMB au dat zapada in centrul Bucurestiului

”Orașul tău, echipa ta” nu este doar un simplu slogan, ci o realitate pe care CSM București o transpune în fapte. Sportivii din Familia Tigrilor nu ezită să răspundă ”prezent” atunci când orașul are nevoie de ajutor, în situații speciale, cum a fost cea a căderilor abundente de zăpadă din ultimul timp. În urma unei acțiuni inițiate de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sportivii celui mai performant club al Capitalei au ieșit miercuri de dimineață pe străzile din centrul orașului, ajutând la deszăpezirea trotuarelor. Juniori și seniori, deopotrivă, de la secțiile de handbal, baschet, volei și rugby, au pus mâna pe lopeți și timp de câteva ore au făcut, probabil, cel mai bun și mai civic antrenament posibil.

Alături de sportivi s-au aflat primarul general al Capitalei și directorul general al CSM București, Alin Petrache. ”Stratul de zăpadă a fost de această dată mult mai mare. Potrivit specialiștilor, aproape dublu față de anul trecut. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în deszăpezire, alături de operatorii manuali de la firmele de salubritate”, a declarat Gabriela Firea.

La rândul său, directorul general al CSM București, Alin Petrache, a punctat: ”Este o lecţie de civilizaţie, asta cred. Nu ne-a obligat nimeni, am considerat că este normal să facem asta. Şi acum ne află la curăţat pe Calea Victoriei şi, culmea, o terminăm într-o oră şi jumătate”, a declarat Alin Petrache.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share