Jack Cobden – Jucatorul etapei a IX-a din SuperLiga CEC Bank

Desi SuperLiga CEC Bank se apropie de finalul sezonului regulat, etapa a IX-a s-a incheiat odata cu partida restanta dintre Stiinta Baia Mare si Timisoara Saracens, astfel ca in acest moment cunoastem numele celui desemnat ca “Jucatorului etapei”, nimeni altul decat unul dintre componentii lotului Tigrilor, Jack Cobden.

In etapa a IX-a , CSM Bucuresti a intalnit Politehnica Iasi pe Stadionul Arcul de Triumf, partida incheiata cu rezultatul de 41-28 in favoarea Tigrilor, Jack Cobden fiind atunci desemnat “Jucatorul meciului” pentru o prestatie care a dat siguranta liniilor dinapoi, respectiv marcarea unui eseu intr-o victorie importanta care ne poate asigura pozitia a cincea la finalul sezonului regulat.

Jack Cobden a fost transferat la CSM Bucuresti in 2014, dupa ce in tara sa de origine, Anglia, a inceput sa practice rugbyul tot la Tigrii, insa cei din Leicester si s-a impus repede ca un jucator de forta si viteza. In 2015 a fost desemnat pentru prima data “Jucatorul meciului” dupa o victorie a Tigrilor pe terenul Universitatii Cluj.

Acesta a doua nominalizare ca “Jucator al meciului” din cariera sa in SuperLiga CEC Bank i-a adus in premiera si titlul de “Jucator al etapei” celui care a debutat deja pentru Stejari, intr-o partida din Rugby Europe Championship impotriva Belgiei si nu oricum, marcand doua eseuri in mai putin de un sfert de ora.

Acum Jack Cobden alaturi de toti ceilalti Tigri sunt nevoiti sa astepte derularea ultimei etape a sezonului regulat in conditiile in care partida cu Universitatea Cluj nu va avea loc din cauza neprezentarii clujenilor, probabil urmatoarea confruntare a echipei noastre va fi pe terenul celor de la Dinamo Bucuresti in calificarile pentru semifinalele SuperLigii CEC Bank.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share