Irina Begu si Monica Niculescu, lupta pentru Romania in FED Cup

Cele doua tenismene legitimate la Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, Irina Begu si Monica Niculescu, fac parte din echipa Romaniei de tenis care va infrunta Marea Britanie in weekend-ul 22-23 aprilie, la Mamaia, în cadrul unui meci extrem de important, contând pentru menţinerea în Grupa Mondială II din Fed Cup.

Pentru întâlnirea de la Mamaia, Năstase, capitanul nejucator al Romaniei, le-a selecţionat pe Simona Halep (5 WTA), Irina Begu (33 WTA), Monica Niculescu (47 WTA) şi Sorana Cîrstea (62 WTA), în timp ce Anne Koethavong, căpitanul britanicelor, le-a convocat pe Johanna Konta (7 WTA), Heather Watson (113 WTA), Laura Robson (202 WTA) şi Joselyn Rae (106 WTA la dublu).

Despre acest meci extrem de important pentru mentinerea in Grupa II valorica, care se va disputa la Tenis Club IDU din Mamaia, pe zgura, cele doua jucatoare legitimate la CSMB au declarat:

Konta este o jucătoare de top, indiferent de suprafaţă, a avut un început de an excelent şi sunt convinsă că vom avea meciuri grele, mai ales că în astfel de întâlniri nu contează prea mult clasamentul. Ne dorim să încheiem conturile după meciurile de simplu„, a spus Irina Begu.

Cred că a trecut un an de când nu am mai jucat pe zgură, dar abia aştept meciul. La dublu cred că vor juca Konta şi Watson, astfel că ne va fi dificil, dar vedem ce va fi după prima zi„, a completat Monica Niculescu.

Programul meciurilor:

SÂMBĂTĂ:

SIMPLU: Simona Halep – Heather Watson (113 WTA)

SIMPLU: Irina Begu – Johanna Konta (7 WTA)

DUMINICĂ:

SIMPLU: Simona Halep – Johanna Konta

SIMPLU: Irina Begu – Heather Watson

DUBLU: Sorana Cîrstea/Monica Niculescu – Laura Robson/Jocelyn Rae

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share